Сібас в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Легка, але ситна рибка тепер і на вашому столі завдяки цьому простому рецептом сибаса в фользі! Ароматна і пікантна - варто спробувати.
Сибас - рибка дуже ніжна, дієтична. У ній мало кісток, тому її ідеально готувати для приходу гостей. Для приготування сибаса в фользі обов'язково візьміть червоний солодкий лук і кмин - вони чудово відтіняють смак риби. Також із зелені раджу взяти кріп і петрушку. Лимончик пом'якшить і без того ніжну рибу. Дивимося рецепт.
- Сибас - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кмин - 20 грам
- Спеції - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Зелень - За смаком

Рибку промили, видалили все непотрібне, посолити і поперчити. Додайте кмин. Зелень промийте.

Фольгу злегка змащуємо маслом, викладаємо лимон, потім цибулька - зверху рибу. На рибу ще цибулю і лимон.

Загортаємо ретельно рибу, щоб не протекло нічого. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 200 З. Сібас готується швидко.

Перевіряємо готовність сибаса в фользі і дістаємо з духовки.
От і все! Можна подавати і приємного апетиту!
От і все! Можна подавати і приємного апетиту!