Швидке тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом тіста для пиріжків найшвидшого приготування. Незважаючи на те, що в рецепті іспользиется мінімальну кількість продуктів, тісто виходить дуже смачним.
Пиріжки з цього тесту можна робити будь-якої форми - трикутні, квадратні, круглі. Вони будуть смачні з будь-якою начинкою - м'ясної, солодкої, овочевий, з плодів сімейства бобових. Приступаємо до приготування.
1. Беремо велику миску і на бурачковой тертці трьом в неї маргарин.
2. Потім поступово додаємо просіяне борошно. Муки потрібно додавати стільки, щоб маса вийшла розсипчаста. Перетираємо її руками з маргарином.
3. Додаємо розпушувач і сіль.
4. Далі, постійно перемішуючи, поступово додаємо воду.
Тісто має вийти досить тверде. Ставимо в холодильник, поки будемо готувати начинку.
Для запікання пиріжків найкраще підходить духовка.
Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Масло вершкове або маргарин - 250 грам
- Вода крижана - 500 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Беремо велику миску і на бурачковой тертці трьом в неї маргарин.
2. Потім поступово додаємо просіяне борошно. Муки потрібно додавати стільки, щоб маса вийшла розсипчаста. Перетираємо її руками з маргарином.
3. Додаємо розпушувач і сіль.
4. Далі, постійно перемішуючи, поступово додаємо воду.
Тісто має вийти досить тверде. Ставимо в холодильник, поки будемо готувати начинку.
Для запікання пиріжків найкраще підходить духовка.
Удачі в приготуванні і гарного дня!