Шоколадний торт простий
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний торт, мабуть, це класика всіх тортів. У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати шоколадний торт простий. Цей рецепт буде справжньою знахідкою для недосвідченої господині.
Таким тортом запросто можна побалувати свою родину, а також його можна приготувати на будь-яке торжество.
Просочіть торт улюбленим кремом або збитими вершками.
Перед подачею торт можна прикрасити свіжими ягодами або посипанням.
Смачного!
- Борошно - 250 грам
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Какао - 50 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло (м'яке) - 60 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - За смаком
- Сметана жирна - 300 грам (в вершках)
- Какао - 2 Ст. Ложки (в вершках)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (в вершках)
1
У мисці змішайте борошно, соду, какао, і цукор. Все перемішайте.
2
Далі додайте яйця, вершкове масло кімнатної температури, трохи тепле молоко і винний оцет.
3
Все перемішайте за допомогою міксера і перекладіть у форму для запікання. Форму заповніть на половину, т. До. Тісто збільшиться вдвічі.
4
Духовку розігрійте до 180 З і випікайте близько 1 годину.
5
Готовий бісквіт остудіть.
6
Для крему змішайте сметану, какао і цукор. Збийте все міксером. Корж розрізати на два і промажте кремом. Також намажте крем зверху.