Шинковий рулет з рульки
(покроковий рецепт з фото)
Ми часто недооцінюємо продукти, які занадто прості на наш погляд. А тим часом з них можна приготувати якщо не делікатес, то дуже смачна страва. І рулька не виняток.
Процес приготування довгий, але нескладний. Якщо є мультиварка, то це значно полегшить процес. Для ветчинного рулету з рульки треба гарненько вимити рульку і яловичину, а ще краще замочити їх на 2-3 годину. Яловичину можна замінити на свинячий язик, баранину або взагалі обійтися без додаткового м'яса. Намагайтеся якомога менше пошкодити шкіру, це полегшить вам процес в подальшому. Формуємо форму ковбаси за допомогою плівки. Прибираємо в холодильник на кілька годин, а найкраще - на ніч, до застигання. Вона прекрасно ріжеться, а з бульйону можна зробити холодець, якщо заздалегідь додасте ще м'яса при варінні. Або можете зварити суп.
- Рулька - 1 штука (свиняча)
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики (середні)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - 25 грам
- Чорний перець - За смаком
- Перець духмяний - 5 штук







