Шашлички в меду і соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шашличків з курячого м'яса, маринованих в соєвому соусі, меду, часнику і гірчичному порошку з помідорами.
Один з кращих рецептів курячого шашлику. Такий легкий в приготуванні рецепт і при цьому такий смачний! Якщо Ви хочете спробувати шашлик з курки, готуйте його за цим рецептом! Він смачний, якщо його готувати в духовці на грилі, і, звичайно ж, просто незабутній, якщо його приготувати на мангалі на природі.
- Курячого філе - 4 штуки
- Меду - 100 грам
- Соєвого соусу - 70 мілілітрів
- Часнику - 2 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Помідор - 4 штуки
- Гірчичного порошку - 1 Чайна ложка

1. Нарізати куряче філе трисантиметровим кубиками і дрібно порізати часник (можна розчавити). Змішати соєвий соус, мідь, гірчичний порошок і часник в мисці. Видавити сік лимона. Додати куряче філе, нарізане кубиками і добре перемішати. Поставити в холодильник на два і більше години. Через годину дістати з холодильника і ще раз перемішати. Це необхідно, щоб куряче філе добре промаринувалося. Куряче філе можна маринувати від двох до восьми годин. Через вісім годин воно вийде дуже м'яким і соковитим, а також добре просочиться маринадом, але якщо у Вас немає стільки часу, не хвилюйтесь, все одно вийде дуже смачно.

2. Якщо Ви готуєте курячі шашлички на грилі, поставити гриль на максимум. Нарізати помідори товстими кружечками . Нанизати шматочки курки і помідори на шампури.

3. Покласти готові шампури під гриль або на мангал і готувати приблизно 8 хвилин. Повернути, полити маринадом і готувати ще 8 хвилин. Подати на стіл гарячими.