Сендвіч з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас вдома завалялася баночка консервів з баклажанів і ви не знаєте, що з них приготувати, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати сендвіч з баклажанами.
Такий сендвіч відмінно підійде для здорового сніданку, а також для нешкідливого перекусу. Попередньо краще запекти болгарський перець в духовці, так він матиме м'який смак і приємний аромат. При бажанні можете накрити сендвіч 2-х шматочком тосту зверху. Також доречно в такий бутерброд додати відварене яйце. Смачного!
- Хліб для тостів - 2 штуки
- Маринований огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Консервований смажені баклажани - 1 штука (банку)
- Листя пекінської капусти - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Листя салату - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Кунжут - За смаком
1
Хліб обсмажте в тостері. Огірок наріжте тонко і викладіть на хліб.
2
Перець наріжте тонкими смужками і викладіть на огірок.
3
На перець викладіть 2-3 тонких кружечка помідора. Зверху викладіть баклажани.
4
Зверху прикрасьте зеленню і листям капусти і салату. Трохи побризкати оливковою олією і посипте кунжутом.