Щавель тушкований
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом приготування щавлю тушкованого. Взагалі чомусь багато хто думає, що з щавлю можна тільки щі варити, але немає: з солодкими томатами вийде чудовий гарнір! Смачно і легко готувати!
Перед вами простий рецепт щавлю тушкованого. Впевнена: він вам сподобається так само сильно, як і мені! смачне, ніжне і ситне блюдо… цей гарнір відрізняється низькою калорійністю і високою користю. Звичайно, в першу чергу я б його рекомендувала спробувати всім любителям кисленького. Але якщо додати більше солодкої томатної пасти або соку, смак стане солодшим. Спробуйте!
- Щавель - 300 грам
- Помідори - 200 грам (дрібні і дуже стиглі)
- Томатний сік - 100 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Лимон - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Для початку на рослинній олії обсмажити подрібнену цибулю. Треба смажити, поки він не стане прозорим, і тільки потім додамо подрібнений помитий щавель.
2. Додамо сік одного лимона, роздавлений часник і спеції. Перемішаємо і трохи протушкувати, щоб щавель потемнів.
3. Далі додамо помідори, томатний сік, тушкуємо ще приблизно 5 хвилин. Гарнір готовий!