Щавель консервований
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою консервованого щавлю ви швидко і просто приготуєте багато страв. Не знаю, як консервувати щавель? Набагато простіше, ніж будь-які інші овочі або зелень! розповідаю, як.
Високий вміст кислоти дозволяє закривати щавель без стерилізації та пастеризації банок. Погодьтеся, це набагато полегшує процес домашніх заготовок. Рецепт приготування консервованого щавлю настільки простий, що впорається навіть дитина Утрирую звичайно, але все дійсно гранично просто.
- Щавель - 0, 5 кілограма
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Найголовніше - це ретельно промити щавель проточною водою.
Потім потрібно перебрати його і позбутися від затесавшихся бур'янів.
Нарізати довільно - так, як ви любите класти в борщ.
Кришки заливаємо окропом і залишаємо на 5-10 хвилин.
В добре вимиті банки укладаємо нарізану щавель, утрамбовуємо ложкою і додаємо трохи солі.
Заливаємо кип'яченою водою, охолодженої до кімнатної температури, і закочує.
Консервований щавель готовий!