Самса з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Від такої випічки дуже складно відірватися - неймовірно апетитна, смачна, соковита всередині і хрустка зовні. Все це самса з листкового тіста в домашніх умовах, яку рекомендую спробувати.
Це досить простий рецепт самси з листкового тіста з курячої начинкою. При бажанні ви можете використовувати не тільки м'ясо, але і овочі - картопля або гарбуз, наприклад, буде дуже смачно. Такі пиріжки стануть відмінним варіантом для перекусу не тільки вдома, але і на природі.
- Листкове тісто - 0.5 кілограма
- Куряче філе - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Жовток - 1 штука (або невелике яйце)
- Соєвий соус - За смаком (по бажанню)
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком

1. Спростить процес приготування використання готового тіста, але якщо у вас є час і бажання ви можете зробити його самі. Тісто треба розкачати трохи і нарізати однаковими квадратами.

2. Для начинки вимиту і обсушену курячу грудку наріжте дрібними шматочками. Додайте дрібно нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком, можете урізноманітнити класичний рецепт самси з листкового тіста соєвим соусом і спеціями - kurkumoy, паприка, меленим часником, зирой і т.Д.

3. У центр шматочка тіста викладіть начинку.

4. Зберіть краю до центру акуратно.

5. І щільно защипите. Викладіть на деко швом вниз. Є безліч варіантів, як приготувати самсу з листкового тіста. Це можуть бути не тільки такі квадратики, але і трикутники або кульки, наприклад.

6. Залишилося тільки збити жовток чи яйце і змастити ним пірожочкі. Надішліть деко в розігріту духовку і випікайте до рум'яності. Виходить дуже смачно і красиво.