Рецепт Салат з водоростей чука фото

Салат з водоростей чука
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Огірок, Болгарський перець, Водорості
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Водорості багаті йодом, тому вони рекомендуються для здорового харчування. Одним з їх видів є всім знайома морська капуста, але не тільки її можна дістати в магазині. Є й інший інгредієнт.

Чи чули ви про те, як приготувати салат з водоростей чука? Японці знають толк в подібних блюдах. Уміють поєднувати користь, ситність і неординарний смак. Варіантів цього салату багато, головне - зберегти основу. Сюди також добре підійде копчений вугор або солона рибка.

  • Водорості чука - 250 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Горіховий соус або дрессинг кунжутний - 2 Ст. Ложки
салат з водоростей чука - фото крок 1
Водорості відіжміть від рідини, якщо вони були консервованими, або необхідно розморозити.
салат з водоростей чука - фото крок 2
Перець вимийте і очистіть зсередини, наріжте соломкою. Додайте перець до водоростей.
салат з водоростей чука - фото крок 3
Також наріжте огірок соломкою. Можна використовувати терку для корейської моркви.
салат з водоростей чука - фото крок 4
Додайте до салату кунжут.
салат з водоростей чука - фото крок 5
Заправте салат кунжутним або горіховим соусом і перемішайте. Можна використовувати і соєвий соус. Смачного!

Схожі рецепти