Салат з водоростей чука
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Водорості багаті йодом, тому вони рекомендуються для здорового харчування. Одним з їх видів є всім знайома морська капуста, але не тільки її можна дістати в магазині. Є й інший інгредієнт.
Чи чули ви про те, як приготувати салат з водоростей чука? Японці знають толк в подібних блюдах. Уміють поєднувати користь, ситність і неординарний смак. Варіантів цього салату багато, головне - зберегти основу. Сюди також добре підійде копчений вугор або солона рибка.
- Водорості чука - 250 грам
- Огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Горіховий соус або дрессинг кунжутний - 2 Ст. Ложки
Водорості відіжміть від рідини, якщо вони були консервованими, або необхідно розморозити.
Перець вимийте і очистіть зсередини, наріжте соломкою. Додайте перець до водоростей.
Також наріжте огірок соломкою. Можна використовувати терку для корейської моркви.
Додайте до салату кунжут.
Заправте салат кунжутним або горіховим соусом і перемішайте. Можна використовувати і соєвий соус. Смачного!