Салат з відварних овочів
(покроковий рецепт з фото)
Легкий салат з відварних овочів неодмінно припаде до смаку вам і вашій родині. Покроковий рецепт з фото допоможе вам без праці приготувати цей смачний салатик!
Оцініть простий рецепт салату з варених овочів! Цей класичний рецепт салату з варених овочів ви завжди зможете урізноманітнити, помінявши лимонну заправку на ваш улюблений соус!
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Горошок зелений - 2-3 Ст. Ложок (консервований)
- Буряк - 1-2 штук
- Огірок солоний - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Морква і картопля відварювати в шкірці хвилин 25-30.

По готовності витягнути овочі з відвару, обсушити, остудити і очистити від шкірки.

Очищені моркву і картоплю порізати кубиками.

До моркви і картоплі додати зелений горошок, перемішати.

Буряк варити в шкірці протягом 1 годину, потім відвар злити, залити буряки холодною водою і дати постояти хвилин 20-30.

Очистити буряк від шкірки і порізати дрібними кубиками. Додати рослинне масло, щоб буряк не фарбувала інші овочі.

Солоні огірки дрібно порізати.

Додати огірки до буряка і перемішати.

Всі овочі з'єднати, посолити, поперчити, додати лимонний сік за смаком, гарненько перемішати. Викласти салат на тарілку, прикрасити зеленим горошком і зеленню і подавати до столу. Смачного!