Салат з вареної грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Меню здорового харчування не можна уявити без курячої грудки. Це дієтичні м'ясо універсально і майже завжди є в холодильнику. Так що гарне блюдо зробити можна завжди і без особливих зусиль.
Якщо вам набридли звичні гарячі страви, то ви можете прочитати про те, як приготувати салат з вареної грудкою і селерою. Хоча заправка тут майонезна, але все-таки його можна вважати дієтичним. А можна і поміняти її на більш легку. Ситний салат можна використовувати в якості начинки в бургери.
- Куряча грудка - 750 грам
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Часник - 1 штука
- Чебрець свіжий - 2-3 штук (гілочки)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Селера стебло - 2-3 штук
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Майонез - 0, 5 склянки
- Йогурт натуральний - 0, 5 склянки
- Волоський горіх - 3/4 склянки (подрібнений)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Залийте промиту грудку холодною водою. Додайте в неї розрізаний цибулю, чебрець і часник (можна не чистити). Доведіть воду до кипіння, а потім варіть курку протягом 15-20 хвилин до готовності.

Лук і селеру промийте, а потім наріжте їх невеликими шматочками.

Остигнула грудку наріжте середнього розміру кубиками.

З'єднайте в салатниці подрібнені горіхи, селера, Курка і цибулю. Додайте майонез, йогурт, сіль і перець за смаком.

Салат перемішайте. В кінці додайте подрібнену петрушку. Смачного!