Салат з філе курки
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що для багатьох курка є класичним продуктом у багатьох стравах. Її універсальне м'ясо добре поєднується з багатьма інгредієнтами і соусами.
Тому я вас не здивую, якщо розповім, як приготувати салат з філе курки з грибами. Просте і дуже ситне блюдо підійде для буденного варіанту. Але і на свято воно буде виглядати непогано. Складові можна запросто міняти або щось додавати нове. Все на ваш смак.
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби мариновані - 220 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчасту цибулю фіолетовий - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком

Філе відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть його.

Цибулю очистіть і нарубати четвертинками.

Морква почистіть, промийте і наріжте соломкою.

Потім обсмажте овочі разом в олії до рум'яного кольору. Приберіть зайве масло.

Наріжте грибочки і філе.

Змішайте всі інгредієнти. Заправте салат майонезом, сіллю і перцем. Прикрасьте його зеленню і подавайте.