Салат з буряком, яблуком і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
Один з найбільш корисних салатів, який можна готувати цілий рік. Інгредієнти доступні, смак чудовий, рецепт простий. Подати можна до страв з круп і картоплі або доповнити м'ясне блюдо.
Для салату вибираємо соковите яблуко і смачні соковиті овочі, від цього залежить смак готового блюда. Заправку можна коригувати, додаючи зелень або перець за смаком.
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка

Підготуємо інгредієнти.

Буряк трьом на тертці і висипаємо в піалу.

Додаємо терту моркву.

Яблуко чистим, трьом на тертці і додаємо в салат.

Поливаємо соком лимона і оливковою олією.

Додаємо подрібнений часник і сіль. Все перемішуємо. Можна використовувати зубчики часнику, а навесні брати стебла молодого часнику.