Салат з буряком і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Перед довгою і холодною зимою не завадило б зміцнити свій організм, підживити його корисними вітамінами. Якщо у вас немає можливості приготувати сік з цих осінніх овочів, приготуйте вітамінний салат.
Буряк ми найчастіше споживаємо в їжу у вареному вигляді, але ж з сирого буряка виходить дуже смачний і корисний салат. У поєднанні зі свіжою морквою і яблуками цей хрусткий свіжий салат принесе вашому організму велику користь. Готується салат, як ви можете бачити з цього рецепта, в якому розказано, як приготувати салат з буряком і морквою, дуже швидко і дуже легко.
- Буряк - 3-4 штук (середнього розміру)
- Морква - 1 штука (велика)
- Яблуко - 2 штуки (невеликих)
- Лимон - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Насіння - 70-100 грам (гарбузове, соняшник або горішки)

Очистимо буряк, яблука та моркву.

І натираємо все на середній або крупній тертці.

Заправимо сумішшю рослинного масла і лимонного соку, посипаємо обсмаженими насінням.