Салат «Уралочка»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "уралочка" - легкий і дуже смачний, поєднує в собі яловичину, консервовані грибочки і болгарський перець. Салат підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування салат "уралочка" . У салатниці з'єднуємо листя салату, яловичину, консервовані гриби і болгарський перець. Заправляємо салат соусом, приготованим з майонезу, оцту і гірчиці. Перед вживанням поставте салат на годину в холодильник. Хай щастить!
- Яловичина відварна - 300 грам
- Гриби консервовані - 1 штука (баночка)
- Перець болгарський - 1 штука
- Салат - 5 штук (листя)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця дижонская - За смаком
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка

Листя салату промиваємо і рвемо руками, складаємо їх в салатницю. Туди ж кладемо порізану смужками яловичину.

Промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і нарізаємо смужками. Додаємо в салатницю.

Кладемо консервовані гриби, порізані тонкими часточками.

Приготуємо заправку для салату. Майонез змішуємо з оцтом і гірчицею. Отриманим соусом заправляємо салат, ретельно його перемішавши.

Смачного!