Салат із сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Куштувати салат з сьомгою можуть навіть при діабеті (якщо салат приготований саме за цим рецептом). Більш того, такий салат здатний нормалізувати вуглеводно-жировий обмін, і його сміливо можна давати дітям.
Дивіться, як приготувати салат з сьомгою. Він підійде навіть для тих людей, хто дотримується дієти №9. Салатик легкий, смачний і в той же час ситний (завдяки вуглеводам). Заправляється йогуртом, але, наприклад, оливковою олією теж буде смачно. Заздалегідь відваріть овочі та яйця, оскільки сьомга вариться всього 10 хвилин.
- Сьомга свіжа або с / м - 300 грам
- Картопля - 1-2 штуки
- Морква - 1 штук
- Яйце перепелине - 3-4 штуки
- Солоний огірок - 1-2 штуки
- Цибуля зелена - За смаком
- Йогурт грецький - За смаком
- Кунжут - За смаком

1. Оскільки картопля вариться найдовше, готуємо його першим ділом. Варимо картоплю в шкірці, після чого даємо йому охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.

2. Відварюємо сьомгу до готовності (хвилин 10), після чого також даємо охолонути й нарізаємо кубиками.

3. Відварюємо моркву (можна разом з картоплею). Нарізаємо її кубиками, після охолодження.

4. Перепелині яйця варяться швидко. Для цього салату нам знадобиться не більше 5 штук. Відварюємо, даємо охолонути й нарізаємо на 4 частини.

5. Нарізаємо зелену цибулю і солоний огірок, після чого змішуємо і даємо постояти хвилин 5 (цибуля трохи промаринуется).

6. Тепер змішуємо всі інгредієнти і додаємо трохи знежиреного чистого йогурту, кунжут за смаком. Потім викладаємо в салатницю або порційно на тарілку. У мене є спеціальна форма для салатів, тому у мене вийшло красиво його презентувати.