Русский яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Русский яблучний пиріг пекла ще моя бабуся. Він дуже простий у приготуванні. Виходить ароматним і смачним. Рецепт російського яблучного пирога - до вашої уваги! спробуємо?
Русский яблучний пиріг можете подати зі збитими вершками (дуже смачно! ) або морозивом. Також добре підійде натуральний йогурт. Він просочиться яблучним соком пирога і прекрасно його доповнить. Насолоджуйтесь народними стравами. Смачними і ситними. Русский яблучний пиріг - улюблений яблучний пиріг моєї сім'ї!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка (можете додати менше цукру.)
- Вершкове масло - 50-70 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яблучний оцет - 0, 5 чайних ложки (або звичайний оцет.)
- Яблука - 4-5 штук
- Сіль - 1 щіпка

Збийте в чашці яйця.

Додайте борошно, цукор, пряжене вершкове масло. Розмішайте.

Загасите соду оцтом і вилийте в тісто. Імплікація.

Почистіть яблука від шкірки. Розріжте на тонкі часточки. Форму для випікання пирога змастіть рослинною олією або покрийте пекарської папером. Викладіть яблука.

Залийте тестом яблука. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30 мінут.Следіте за тим, щоб пиріг покрився золотистою скоринкою, але схили.

Готовий російський яблучний пиріг накрийте рушником і дайте йому трохи охолонути. Приємного чаювання!