Рецепт Русский яблучний пиріг фото

Русский яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Русский яблучний пиріг пекла ще моя бабуся. Він дуже простий у приготуванні. Виходить ароматним і смачним. Рецепт російського яблучного пирога - до вашої уваги! спробуємо?

Русский яблучний пиріг можете подати зі збитими вершками (дуже смачно! ) або морозивом. Також добре підійде натуральний йогурт. Він просочиться яблучним соком пирога і прекрасно його доповнить. Насолоджуйтесь народними стравами. Смачними і ситними. Русский яблучний пиріг - улюблений яблучний пиріг моєї сім'ї!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка (можете додати менше цукру.)
  • Вершкове масло - 50-70 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Яблучний оцет - 0, 5 чайних ложки (або звичайний оцет.)
  • Яблука - 4-5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
русский яблучний пиріг - фото крок 1
Збийте в чашці яйця.
русский яблучний пиріг - фото крок 2
Додайте борошно, цукор, пряжене вершкове масло. Розмішайте.
русский яблучний пиріг - фото крок 3
Загасите соду оцтом і вилийте в тісто. Імплікація.
русский яблучний пиріг - фото крок 4
Почистіть яблука від шкірки. Розріжте на тонкі часточки. Форму для випікання пирога змастіть рослинною олією або покрийте пекарської папером. Викладіть яблука.
русский яблучний пиріг - фото крок 5
Залийте тестом яблука. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30 мінут.Следіте за тим, щоб пиріг покрився золотистою скоринкою, але схили.
русский яблучний пиріг - фото крок 6
Готовий російський яблучний пиріг накрийте рушником і дайте йому трохи охолонути. Приємного чаювання!

Схожі рецепти