Рулька в фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рулька в фользі виходить м'якою і ситної, м'ясо слегкостью відділяється від кістки і тане в роті. Приготуйте рульку і ви - вам обов'язково сподобається це блюдо!
Перед вами класичний рецепт приготування рульки в мультиварці. Рульку вибирайте такого розміру, щоб добре вміщалася в мультиварку. Рецепт досить простий і не займе у вас багато часу. Дотримуйтесь покроковим фото-інструкцій і у вас обов'язково все вийде.
- Рулька свиняча - 1 штука
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Перець - 1/2 Ст. Ложки
- Базилік - За смаком (сушений)
- Часник - 3-4 зубчиків

Очищаємо і дрібно нарізаємо часник.

Рульку добре промиваємо водою, шкурку очищаємо металевою щіткою. Замочуємо у воді на 2 годину. Потім гострим ножем робимо глибокі надрізи для часнику. Рульку нашпигувати часником, обтерти сіллю, перцем і базиліком.

Загорніть рульку в кілька шарів фольги і залиште маринуватися на всю ніч. На наступний день помістіть рульку в чашу мультиварки. Встановіть режим "випічка" з 2, 5 годин.

Соковита і смачна рулька готова! Смачного!