Рубані курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у Вас зовсім немає часу для приготування вечері, на виручку прийде простий рецепт смачних і найніжніших котлет з курячого філе, які виходять ще й дуже соковитими.
Кількість порцій: 2-4
- Куряче філе велике - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Борошно або крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сметана або майонез - 2 Ст. Ложки
- Редиска - 2 штуки (для прикраси)
- Сіль - 1 Чайна ложка

Куряче філе нарізати на дрібні шматочки.

До філе додати дрібно рубаний лук, сіль, яйця, борошно (крохмаль )

Додати 2 ст.Л. Сметани (майонез) і перемішати.

За допомогою столової ложки викласти готовий фарш на гарячу сковорідку з олією. Обсмажити одну сторону до золотистої скоринки

Перевернути і обсмажити з іншого боку до готовності.

До рубаним курячим котлет підійде будь-який гарнір.Такіе ніжні котлетки добре поєднуються з будь-якими макаронними виробами, гречкою або рисом. Можна доповнити такі котлетки салатом або просто подати з зеленню. Смачного!