Рецепт Рисовий суп фото

Рисовий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Легкий і смачний рисовий суп, який можна готувати хоч кожен день. Ви можете додати курку або обійтися без, зробити його на м'ясному або овочевому бульйоні. Розповідаю, як приготувати рисовий суп.

Втомилися від одноманітності і кожен раз ламаєте голову над стравами для себе, своїх рідних? Мені така ситуація дуже знайома, але коли я знайшла рецепт цього рисового супу, то вирішила, що він має право на життя, я не progadala. Суп простий у приготуванні, але з незвичайним і оригінальним присмаком лимонів.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Бульйон - 3 L
  • Куряче м'ясо - 0, 5 кілограма (готове)
  • Мал - 3 склянки (відвареної)
  • Шпинат - 280 грам
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Лимонний сік - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Очистіть моркву і наріжте її кубиками. Вимийте селера і нарубати його дрібно.
2
У каструлю налийте оливкова олія, розігрійте і викладіть цибулю з морквою і селерою, посоліть і готуйте до м'якості овочів близько 6 хвилин.
3
Влийте бульйон і додайте лавровий лист, доведіть рідину до кипіння і варіть 10-15 хвилин ще.
4
Викладіть в каструлю подрібнену на волокна курку, відварений рис, нарізаний невеликими шматочками шпинат, варіть ще 5-10 хвилин.
5
Наріжте дрібно кріп, викладіть його в каструлю, додайте 2 столові ложки лимонного соку, сіль і poperčite, перемішайте.
6
Для подачі на стіл розлийте суп по тарілках і прикрасьте зеленою цибулею, при необхідності можете додати лимонний сік, смачного!

Схожі рецепти