Рис з морквою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Постноестраву для святкових церковних днів - смачний і розсипчастий рис з морквою, цибулею, часником і зеленню.
Промийте рис до прозорої води. Підготуйте овочі. Складіть все у каструлю мультиварки, включите режим"Rаша" . Хай щастить!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Кріп - За смаком

Підготуйте продукти. Овочі очистіть.

Переберія рис від зіпсованих зерен і сміття. Промийте під проточною водою.

Поріжте кубиками цибулю і моркву.

Обсмажте на олії цибулю і моркву до напівготовності.

Додайте рис, зелень, часник і улюблені спеції. Перемішайте. Обсмажте хвилинку, щоб рис обволок жир.

Влийте воду. Додати сіль. Увімкніть режим "каша" з 45 хвилин.

Рис готовий! Смачного!