Рис з маслом
(покроковий рецепт з фото)
Рис з маслом я готую завжди, коли він потрібен як гарнір. Він виходить розсипчастим, вершковим і неймовірно смачним! Рецепт простий і відносно швидкий.
Для цього рецепта краще всього підійде рис басматі або жасмин. Якщо використовувати ароматне горіхове масло, то блюдо вийде ще смачніше. А детальніше, як приготувати рис з маслом, я розповім нижче.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок

Підготуйте всі інгредієнти.

У каструлі з товстим дном нагрійте рослинну олію, додайте промитий рис, сіль і часник. Обсмажте рис на середньому вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи.

Влийте в каструлю воду. Доведіть до кипіння на найбільшому вогні, потім знизьте до мінімального і варіть рис під кришкою 15 хвилин.

Зніміть рис з плити, залиште на 15 хвилин постояти.

Рис з маслом готовий, смачного!