Рис з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і пікантний рис можна подати як самостійне блюдо або як гарнір до м'яса, рибі, птиці. Готується дуже просто і швидко! Беріть на замітку цей чудовий рецепт!
За бажанням можете додати в блюдо терту моркву, часник або свіжу зелень.
- Мал - 1/2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Грецькі горіхи - 40 грам

Підготуйте інгредієнти.

Лук наріжте кубиком і обсмажте з додаванням олії.

Горіхи крупно порубати і обсмажити разом з цибулею.

Рис промийте, додайте в сковороду і обсмажте все разом.

Залийте водою, посоліть і готуйте на невеликому вогні під кришкою, до повного випаровування рідини.

Смачного!