Пряна свинина
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з тонким ароматом гвоздики, запечена зі сливами і цибулею, - це блюдо підійде навіть для святкового столу. Мінімум зусиль, брудного посуду і часу. Всім раджу приготувати.
Таким же способом і з такими ж інгредієнтами, цілком можна запекти шматок баранини, телятини або яловичини. Це дуже смачно, pryano і ароматний. Гурманам точно сподобається!
- Свинина - 1 кілограм
- Слива - 500 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гвоздика бутон - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком

1. Свинину помийте, зробіть зверху надрізи хрест навхрест.

2. У місцях перетину надрізів вставте бутони гвоздики.

3. Трохи обсмажте м'ясо на сковороді.

4. Зливи розріжте на половинки і посипте цукром. Лук почистіть і наріжте пір'ям.

5. У жароміцних форму викладіть м'ясо, навколо сливи і цибулю. Запікайте в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.

6. Смачного!