Полуничний торт»Рози»
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний торт, який сподобається всім домашнім!
Кількість порцій: 16
- Цукровий пісок - 300 грам
- Рослинна олія - 130 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Дріжджі сухі активні - 10 грам
- Курине яйце - 3 штуки
- Полуничний сік - 100 мілілітрів
- Полуниця - 500 грам
- Кокосова стружка - 50 грам

Збийте яйця з цукром.

Додайте рослинне масло і полуничний сік, збийте всю масу.

Збийте полуницю, додайте разом з борошном та дріжджами в миску яйцями. Збийте до однорідної маси.

Вилийте тісто у форму для випічки.

Поставте форму в нагріту духовку.
Випікати при 180 ° близько 40 хвилин.
Поки торт в духовці, приготуйте крем з цукру, полуниці і кокосової стружки.
Випікати при 180 ° близько 40 хвилин.
Поки торт в духовці, приготуйте крем з цукру, полуниці і кокосової стружки.

Вийміть торт з духовки, дайте йому охолонути, і перекладіть його на блюдо.
Рівномірно намажте торт кремом.
Смачного!
Рівномірно намажте торт кремом.
Смачного!