Полуничні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Полуничні оладки просто чудові. Я часто роблю оладки з яблуками, але ідея полуничних оладок мене абсолютно підкорила. Її я підгледіла в гостях. Смачно, просто, красиво. Ось рецепт.
Полуничні оладки чудова ідея для сніданку. Полуницю можна замінити чорницею або бананами. Тісто має бути таке, щоб полуничка могла потонути в тесті. Влітку полуничні оладки я обов'язково роблю мало не кожен день. Мене просто змушують їх робити! Можу сказати, що це улюблений сніданок, від якого все робляться щасливими і добрими. Сподіваюся, і у вашій родині рецепт полуничних оладок буде затребуваний. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 150 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 30 грам
- Сода - 12 чайних ложок
- Сіль - За смаком
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Топлене масло - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - За смаком
- Полуниця свіжа - 7-10 штук

Змішати сухі інгредієнти в чашці, додати до них яйця збиті з молоком.

Змішати борошно і молоко.

На сковороду налити тісто, на тісто покласти шматочки полуниці.

Перевернути млинець.

Посипати млинчики цукровою пудрою.

Смачного!