Плов з фаршем в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Плов - дуже популярне і відоме блюдо! Спробуйте приготувати його в вашої мультиварці. Мал готується з помідорами, морквою і цибулею. А який же плов без м'ясного фаршу? Простий і зрозумілий рецепт!
Перед вами простий рецепт приготування плову з фаршем в мультиварці. Для початку обсмажуємо овочі, потім тушкуємо їх з м'ясним фаршем. Додаємо рис і готуємо в режимі "плов" . Додайте свої улюблені спеції і приправи за смаком.
Плов з фаршем можна подавати, як другу страву до обіднього столу або на вечерю. Гарного вам дня! 
- Фарш м'ясний - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Мал - 2 склянки
 - Вода - 4 склянки
 - Масло рослинне - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Дрібно натираємо на тертку морква. Лук і помідори ріжемо. Обсмажуємо все на рослинному маслі в чаші мультиварки, режим "випічка" .

Кладемо м'ясний фарш і перемішуємо інгредієнти.

Тушкуємо овочі і м'ясо в режимі "гасіння" 20 хвилин.

Ну ось прийшла черга рису.

Вливаємо 4 мультістакана води. Готуємо в режимі "плов" .

У процесі приготування додаємо спеції за смаком. Смачного!