Пиріжки на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки на сметані можна подавати як в теплом, так і в холодному вигляді. Для начинки відмінно підійде капуста, гриби, яйця, начинка з печінки або м'яса. Пиріжки на сметані краще пекти, адже вони здобні.
Пиріжки на сметані можна зробити відразу з декількома різними начинками. Найкращий варіант на мій смак - начинка картопляна або зі свіжої капусти. Пиріжки на сметані можна не тільки смажити, але і випікати в духовці. В цьому випадку давати час на расстойку не потрібно. У рецепті використовується прийом оброблення тесту з допомогою рослинного масла - він хороший тим, що тісто не забивається зайвої борошном! Успіхів і приємного апетиту!
- Крем - 250 грам
- Борошно - 350-400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Начинка - За смаком

У чаші міксера з'єднати сметану і 2 яйця, додати 3 ст.Л. Масла рослинного, посолити, поперчити. Все збити. Потім, помішуючи, додавати борошно. Замісити тісто.

Тісто має бути не дуже густим, але щоб можна було обробляти пиріжки.

Тісто обробити на столі змащеному рослинним маслом.

Вставити Петті.

Посмажте пиріжки на рослинному маслі.

Смачного!