Пиріг з яблуками в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати чогось солоденького до чаю? Пропоную вам легкий рецепт смачного бісквітного пирога з соковитими яблучками. Дивіться, як приготувати пиріг з яблуками в мультиварці "панасонік"!
Якщо вам попалися кисленькі яблука, тоді цей рецепт вас точно виручить: тісто готується на основі згущеного молока, виходить щільним і солодким. В мультиварці пиріг підходить чудово, виходить досить великим. Для приготування пирога з яблуками в мультиварці "панасонік" візьміть тільки звичайну згущенку, а не вареную.
- Яблука - 3 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Згущене молоко - 150 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 150 грам

Яблука поріжте часточками. Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом, викладіть в неї яблука.

Розм'якшене вершкове масло збийте зі згущеним молоком, додавайте її поступово.

По одному додайте яйця, продовжуйте збивати.

Просійте борошно з розпушувачем, поступово підмішуючи її, замішуйте однорідне тісто.

Готове замішане тісто рівномірно викладіть поверх яблук. В мультиварці включите режим "випічка" з 65 хвилин.

Після сигналу раджу ще в режимі "підігрів" потримати пиріжок хвилин 15, щоб він настоявся і не опал після того, як ви його дістанете.

Ось такий простий і смачний пиріг з яблуками в мультиварці "панасонік" виходить. Приємного чаювання!