Пиріг з м'ясом на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Жахливо ситний, апетитний, а головне - соковитий і шалено смачний пиріг з м'ясом на швидку руку повинна вміти приготувати кожна господиня! Показую і розповідаю рецепт приготування, щоб у вас був!
Подивіться, як приготувати пиріг з м'ясом на швидку руку. Випічка виходить дуже ситної. Її можна подати зі свіжим салатом або з вашими улюбленими солоними і консервованими овочами.
Пиріг дуже красиво і оригінально виглядає в розрізі.
- Крем - 130 грам
- Майонез - 130 грам
- Морквина - 1 штука
- Сир - 170 грам
- Фарш свинячий - 350 грам
- Спеції - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 300 грам
- Яйця - 2 штуки

Підготуйте інгредієнти.

Спочатку приготуйте тісто: в глибокій мисці змішайте яйця, майонез, сметану і соду.

Потім додайте поступово борошно і замісіть тісто. Воно повинно виходити не сильно густим, а як тісто на оладки.

Морквину натріть на тертці.
Фарсі сіль і poperčite, додайте моркву.
Фарсі сіль і poperčite, додайте моркву.

Гарненько перемішайте фарш і сформуйте з нього невеликі кульки розміром з волоський горіх.

Сир натріть на тертці.
Дві смужки пергаменту викладіть хрест на хрест в мультиварці і змастіть рослинною олією.
Дві смужки пергаменту викладіть хрест на хрест в мультиварці і змастіть рослинною олією.

Тісто вилийте в чашу мультиварка.

Утопите в тесті кульки.

Зверху посипте тертим сиром і закрийте мультиварку кришкою.
Готуйте протягом години в режимі "випічка" або "гасіння" .
Готуйте протягом години в режимі "випічка" або "гасіння" .

Потім дістаньте за допомогою пергаменту пиріг і викладіть на тарілку.

Готовий м'ясний пиріг на швидку руку краще подавати злегка остигнув, тоді він буде легше різатися.

Подавати пиріг рекомендую зі сметаною.
Смачного!
Смачного!