Пиріг з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
З таким чудовим пирогом навіть звичайна вечеря може перетворитися на справжнє свято. Він настільки смачний і ароматний, що перед ним ніхто не зможе встояти.
Іноді варто побалувати себе і своїх близьких чимось особливим, і сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати пиріг з фаршем в мультиварці. Такий пиріг ви можете зробити як для звичайної вечері в колі сім'ї, так і для гостей, адже його приголомшливий смак обов'язково всім сподобається. А оскільки в мультиварці готувати одне задоволення, то приготування цього пирога, можна сказати, перетворюється на справжній відпочинок, найскладніша частина тут це тісто. В іншому, всю роботу за вас виконує техніка, так що ви швидко і без особливих зусиль справитеся з цим простим рецептом пирога з фаршем в мультиварці.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 40 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Фарш м'ясний - 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Бульйон - 2 Ст. Ложки (можна замінити водою)
- Перець чорний мелений - - За смаком

Додаємо в тепле молоко дріжджі, перемішуємо. Тепер вливаємо олію, а так же розтоплене вершкове масло, додаємо сіль, перемішуємо ще раз. Потім починаємо поступово всипати борошно і замішувати тісто, воно повинно бути досить густим. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на годину.

Тим часом ми нарізаємо дрібно цибулю і перемішуємо його з фаршем, солимо і перчимо до смаку, додаємо бульйон.

Коли тісто підійде, ми змащуємо чашу мультиварки маслом. Дно встеляли 2/3 частинами тесту так, щоб вийшли бортики. Викладаємо на тісто начинку і накриваємо її тістом, краю щільно затискаємо.

Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим "підігрів" з 20 хвилин. Потім міняємо режим на "випічка" і готуємо на ньому пиріг протягом 60-70 хвилин. В кінці перевіряємо пиріг на готовність і подаємо його до столу. Приємного всім апетиту!