Пікантні креветки на грилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Збираючись на пікнік, можна внести в меню не тільки м'ясо, але і морепродукти. Я покажу, як приготувати пікантні креветки на грилі, від яких просто неможливо відірватися Запам'ятовуйте рецепт!
Замаринувати креветки раджу мінімум за 1 час, але найкраще залишити на 6-8 годин. Імбир, часник і перець працюють тут просто чудово. А якщо під рукою опиняться ще лемонграсс і рибний соус, додайте їх обов'язково. Морепродукти на грилі нічим не поступаються звичним для всіх м'яса
- Креветки - 500 грам
 - Часник - 4 зубчики
 - Імбир - 1 Чайна ложка
 - Лемонграс - 2 чайних ложки
 - Рибний соус - 2 чайних ложки
 - Шалот - 1 штука
 - Рослинна олія - 2 чайних ложки
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Пластівці чилі - 1/2 чайних ложки
 

1. Очистіть і подрібніть часник, імбир, шалот, лемонграсс, додайте сіль, перець, рослинна олія, рибний соус і все ретельно перемішайте.

2. Додайте креветки, перемішайте і залиште маринуватися на 1-8 годин.

3. Після викладіть на решітку, змащену маслом, і смажте креветки до готовності з двох сторін 4-5 хвилин.

4. Пікантні креветки на грилі готові. Смачного!