Рецепт Пікантні ковбаски фото

Пікантні ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо любите ковбаски, але купуючи в магазині, сумніваєтеся в їх якості, тоді приготуйте їх самі. Робляться вони набагато простіше, ніж може здатися. Беріть рецепт на замітку!

Такі ковбаски можна робити не тільки з однієї свинини, але і з смешенного фаршу з додаванням яловичини або баранини. А також їх можна зробити курячими. Крім перцю можна додати за смаком аджику, чилі або гірчицю. Черево краще брати калібром від 36 до 40 см.

  • Свинина - 1.5 кілограма (без жиру)
  • Сало свиняче - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 30 грам
  • Чорний перець - 15 грам (мелений)
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
пікантні ковбаски - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування пікантних ковбасок.
пікантні ковбаски - фото крок 2
Свинину і сало вимийте в холодній воді і обсушити. Поріжте на шматочки.
пікантні ковбаски - фото крок 3
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку з крупними гратами.
пікантні ковбаски - фото крок 4
Пропустіть сало через м'ясорубку з дрібними гратами і додайте до подрібненого м'яса. Ретельно перемішайте.
пікантні ковбаски - фото крок 5
Часник подрібніть і додайте до перекрученному м'яса.
пікантні ковбаски - фото крок 6
Додайте до фаршу з часником сіль, крохмаль і мелений перець.
пікантні ковбаски - фото крок 7
Влийте крижану воду і ретельно перемішайте.
пікантні ковбаски - фото крок 8
Черево підготуйте згідно з інструкцією на упаковці. Зауважте один кінець черева і заповніть підготовленим фаршем, зав'яжіть другий кінець. Я це робила за допомогою спеціальної насадки для м'ясорубки.
пікантні ковбаски - фото крок 9
Заповніть так все підготовлені черева.
пікантні ковбаски - фото крок 10
Довести до кипіння води і солей. Зменшіть вогонь і опустіть ковбаску. Відваріть її протягом 5 хвилин.
пікантні ковбаски - фото крок 11
Сковороду змажте маслом і покладіть відварену ковбаску. Змастіть її всю маслом.
пікантні ковбаски - фото крок 12
Запікайте ковбаску в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин, до готовності. Якщо її проткнути вона буде виділяти прозорий сік. Після приготування витягніть і відразу подавайте до столу.
пікантні ковбаски - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти