Піца по-чиказьких
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам ще один варіант піци. Її відмінність від звичної нам піци в тому, що начинка в ній укладається навпаки - сиром на дно. А готову страву більше нагадує пиріг.
Завдяки тому, що піца випікається з бортиками, вона виходить дуже соковита і смачна. Начинки вийдуть багато, тому піца досить ситна. Спробуйте і ви!
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Заголовок Бондюель - 100 грам
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 чайних ложок
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
- Помідори - 4-6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень - 1 Пучков
- Сир твердий - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам (напівкопчена)
- Пармезан - 50 грам
Розчиніть дріжджі в теплій воді. Додайте до них яйце, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло і борошно. Замісити тісто. Дайте йому підійти в теплому місці протягом години.
Потім тісто розкачати і викладіть на дно форми, формуючи бортики.
На дно викладіть тертий сир.
Додайте нарізану ковбасу.
Окремо обсмажити цибулю. Додайте до нього помідори, часник і зелень. Обсмажте все разом хвилини 2-3.
Потім викладіть овочевий шар по ковбасі.
Верх посипте тертим пармезаном. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30 хвилин.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!