Рецепт Піца по-чиказьких фото

Піца по-чиказьких
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування
На вечерю, На полуденок
Випічка, Піца

Пропоную Вам ще один варіант піци. Її відмінність від звичної нам піци в тому, що начинка в ній укладається навпаки - сиром на дно. А готову страву більше нагадує пиріг.

Завдяки тому, що піца випікається з бортиками, вона виходить дуже соковита і смачна. Начинки вийдуть багато, тому піца досить ситна. Спробуйте і ви!

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Заголовок Бондюель - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 чайних ложок
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
  • Помідори - 4-6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень - 1 Пучков
  • Сир твердий - 200 грам
  • Ковбаса - 200 грам (напівкопчена)
  • Пармезан - 50 грам
піца по-чиказьких - фото крок 1
Розчиніть дріжджі в теплій воді. Додайте до них яйце, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло і борошно. Замісити тісто. Дайте йому підійти в теплому місці протягом години.
піца по-чиказьких - фото крок 2
Потім тісто розкачати і викладіть на дно форми, формуючи бортики.
піца по-чиказьких - фото крок 3
На дно викладіть тертий сир.
піца по-чиказьких - фото крок 4
Додайте нарізану ковбасу.
піца по-чиказьких - фото крок 5
Окремо обсмажити цибулю. Додайте до нього помідори, часник і зелень. Обсмажте все разом хвилини 2-3.
піца по-чиказьких - фото крок 6
Потім викладіть овочевий шар по ковбасі.
піца по-чиказьких - фото крок 7
Верх посипте тертим пармезаном. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30 хвилин.
піца по-чиказьких - фото крок 8
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!

Схожі рецепти