Піца, перш
(покроковий рецепт з фото)
Перед - це коржик, одна з найголовніших складових індійської кухні. В даному рецепті я розповім, як приготувати піцу на індійській виноградному зі смачною і соковитою начинкою!
Така піца - це знахідка! Основу готувати не потрібно, м'ясо виходить соковитим і ароматним, а соус як в кращих ресторанах. Я часто готую таку піцу в якості закуски, люблять її і дорослі, та діти. Якщо Ви готуєте піцу для діток, то я раджу оливки замінити помідорами чері, по бажанню, курочку ковбасою або сосисками. Готуйте з задоволенням і пробуйте!
- Коржик НААН - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6-8 зубчиків
- Куряче м'ясо - 250 грам
- Грецький йогурт - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1/8 чайних ложки
- Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки
- Оливки - 8-10 штук
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком

1. Підготуйте інгредієнти для приготування маринаду для курки: сметану, сіль, перець, кмин, ложку подрібненого часнику і лимонний сік.

2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду в одній мисці. Курку наріжте однаковими шматочками і відправте в маринад. Маринують м'ясо в холодильнику протягом 1 годину.

3. У цей час приготуйте часниковий соус.
У неглибокій мисці змішайте цукор і воду, і поставте суміш в мікрохвильовку на 10-15 секунд. Додайте в цукровий сироп залишився часник, оливкова олія, сіль і йогурт. За допомогою погружного блендера перетворите соус в однорідну масу.
У неглибокій мисці змішайте цукор і воду, і поставте суміш в мікрохвильовку на 10-15 секунд. Додайте в цукровий сироп залишився часник, оливкова олія, сіль і йогурт. За допомогою погружного блендера перетворите соус в однорідну масу.

4. М'ясо насадити на шампури і приготуйте його на відкритому вогні. Або запікайте м'ясо на шпажках в духовці при 200 градусах протягом 15-20 хвилин.

5. Змастіть корж часниковим соусом, зверху викладіть м'ясо, півкільця свіжої цибулі і оливки. Смачного!