Піца Margherita
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіші інгредієнти, справжній тріумф італійської кухні.
Кількість порцій: 3
- Борошно - 900 грам
- Дріжджі - 28 грам (розчинити у воді в пропорції 1 до 1)
- Вода - 450 грам
- Сіль - 10 грам
- Цукор - 10 грам
- Оливкова олія - 85 грам
- Сир моцарела Буфало - 1 штука (за смаком)
- Помідори свіжі - 1 штука (за смаком)
- Базилік - 1 штука (за смаком)

Зробіть тісто з борошна і води, додайте розчинені дріжджі і почніть місити додаючи сіль. Місіть поки тісто не стане по структурі гладким і пружним. Потім поділіть на невеликі кульки і дайте відпочити

Як тільки тісто підніметься, розкачайте з нього 6 рівних кіл.

Заправте тісто свіжим, потерті помідором, змішаним з сіллю, перцем і базиліком

Покришите моцарелу і злегка побризкати маслом.

Прикрасьте базиліком. Відправляємо в розігріту духовку, температура якої 220 ° C.

Як тільки краю пицци стануть золотистими і хрусткими, видаляємо з духовки. Смачного.