Першокласний м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт м'ясного рулету з яловичого фаршу з панірувальними сухарями, яйцем, цибулею і травами, запеченого в духовці.
Цей рецепт м'ясного рулету іменується першокласним, тому що його легко готувати. Вам всього лише потрібно змішати інгредієнти, надати їм форму рулету і приготувати в духовці. Що може бути простіше? М'ясний рулет можна подавати як гарячим, так і холодним.
- Фарш із яловичини - 1/2 кілограма
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Яйця - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Майоран - 1/4 чайних ложки
- Орегано - 1/4 чайних ложки
- Базилік - 1/4 чайних ложки
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Вустерський соус - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Гірчичний - 1/4 чайних ложки

1. Розігріти духовку до температури 180 градусів. Змішати яйце, панірувальні сухарі, трави, сіль, перець, гірчицю і вустерский соус у великій мисці або каструлі. Ложкою або виделкою змішати інгредієнти.

2. Додати яловичий фарш по третині в суміш. Змішати фарс і суміш руками або виделкою.

3. Помістити суміш в квадратну форму для випічки і помістити в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів на 1 час. Під час приготування м'ясо пустить сік і жир - злийте їх після пів години приготування, якщо Ви хочете мінімізувати кількість жиру в Вашому м'ясному рулеті.

4. Перед подачею на стіл дати м'ясного рулету охолонути близько 10 - 15 хвилин. М'ясний рулет набагато краще ріжеться, якщо він не дуже гарячий.