Печиво з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж я перепробувала рецептів печива в своїй кулінарній кар'єрі! Навіть порахувати не можу. Все тому що мої дітки обожнюють цю домашню випічку. Якщо ваші теж, то ось вам новий рецепт.
Подивіться, як приготувати печиво з глазур'ю. Вона тут незвичайна, дуже красива. Додайте будь-який харчовий барвник, щоб надати глазурі улюблений колір. Вироби підійдуть для подачі на дитяче свято. Саме тісто вам здасться знайомим, на основі борошна та олії. Зробити все досить просто, тільки спробуйте.
- Борошно пшеничне - 360 грам
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 200 грам(100 г - в глазур, 100 г - в тісто)
- Цукор білий - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко тепле - 5 Ст. Ложок
- Ванільний екстракт - 2, 5 чайних ложки(1 немає. Ложка - в тісто, 1, 5 немає. Ложки - в глазур)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Кондитерська посипка - За смаком
- Цукрова пудра - 300 грам
- Харчовий барвник - 2-3 капель

1. Займемося тестом. Змішайте разом соду, сіль, борошно і розпушувач.

2. У глибокій мисці з'єднайте м'яке масло, цукор і сметану.

3. Потім розбийте яйця, ванілін і збийте масу.

4. Далі всипте суху суміш. Замішайте тісто.

5. З готового тіста зробіть кругле приплюснуті печиво. Викладіть його на деко. Випікайте печиво при 180 градусах протягом 12 хвилин.

6. Тепер займіться глазур'ю. М'яке масло збийте протягом 2-х хвилин міксером.

7. Потім частинами всипте просіяне цукрову пудру, постійно збиваючи масу.

8. Також додайте харчової фарбуєтеся, молоко і ванільний екстракт. Замішайте масу до єдиної консистенції.

9. Прикрасьте остигле печиво глазур'ю і посипанням. Все готово! Приємного чаювання!