П'ятихвилинний чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Іноді буває так, що хочеться смачненького і солоденького, а вдома просто конем грай в цьому плані. Тоді цей рецепт прийде вам на допомогу. Дуже рекомендую спробувати.
Звичайно, це не зовсім чізкейк в звичному понятті, але це не менш смачно. Робиться все швидко і без клопоту. Якщо у вас мікрохвильовка з іншого потужністю, то раджу просто стежити за ним через скло. Як тільки маса почала пузиритися, трохи ущільнився по краю, але серединка все ще тремтить, можна виймати. Обов'язково дайте постояти десерту хоча б пару годин. За цей час він дозріє і ущільнити. Смачного!
- Печиво - 50 грам
- Крем 25% - 120 грам
- Сир сирний - 120 грам
- Сік апельсина - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 60 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтоплене )
- Куряче яйце - 1 штука

Складові.

Подрібніть печиво в крихту. Змішайте з маслом і розподіліть по формах для СВЧ. Трохи примніть.

З'єднайте сир і сметану, збийте трохи. Додайте яйце, цукрову пудру і знову збийте до однорідної маси. Влийте сік і акуратно перемішайте.

Розлийте по формах на верх маси з печива.

Поставте в мікрохвильову піч і готуйте при потужності 700 приблизно 2 хвилини. Остудіть і приберіть в холодильник на 2-3 годину.

Смачного!