Овочі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся на пікнік? Тоді рекомендую вам взяти на замітку дуже простий і неймовірно класний варіант, як приготувати овочі на вугіллі. До м'яса або риби, а може просто з соусом, вони будуть до речі.
Що стосується вибору інгредієнтів, то тут ви можете використовувати ті овочі, які вам до смаку. Я також рекомендую додати грибочки, вони прекрасно підходять для пікніка. Апетитний маринад з травами надає овочам приголомшливий смак і аромат.
- Кабачок - 1-2 штук
- Солодкий перець - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Помідори черрі - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сушені трави - 1 Чайна ложка
- Свіжа зелень - 2-3 чайних ложок
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Вимийте і висушіть всі овочі, очистіть цибулю і часник.
2. Цибулю і перець наріжте середніми шматочками, кабачки - кружечками, гриби - навпіл. Помідори залиште цілими. Викладіть все в глибоку миску.
3. Пропустіть через прес або дрібно наріжте часник. Додайте сіль, перець, сушені трави. Для більш інтенсивного аромату додайте подрібнену свіжу зелень.
4. Полийте все оливковою олією і акуратно перемішайте. Додайте овочі і гриби на шампурах, чергуючи.
5. Залишиться тільки відправити шампури на розігріті вугілля і смажити до рум'яної, постійно перевертаючи.
Смачного!
Смачного!