Овочеві тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Сидите на дієті або просто правильно харчуєтеся? Незалежно від відповіді, подивіться, як приготувати овочеві тефтелі, вони вам сподобаються! смачні, ситні, при цьому низькокалорійні і корисні!
Перед вами рецепт приготування овочевих тефтелей. Що можу сказати? Що можна готувати і без яєць, і навіть без молочних продуктів - якщо дотримуватися пропорції, то отримаємо гарну по консистенції основу, яка і без добавок відмінно тримається. В цьому і секрет веганскої кухні - вона вміє обходитися малим, але при цьому виглядати і на смак бути абсолютно приголомшливою!
- Просо - 200 грам
- Вода - 2.5 склянки (або стільки ж овочевого бульйону)
- Калі - 0.5 пучка
- Сіль морська - 0.5 чайних ложки
- Паприка копчена - 1 Чайна ложка
- Перець червоний пластівцями - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Кабачок - 0.5 штуки

1. Промоем просо. Підсмажимо тепер подрібнений часник в оливковій олії протягом 30 секунд, а потім додамо червоний перець, kopčenuû перець, сіль, і просо. Обсмажити, постійно помішуючи, пару хвилин, а потім заливаємо водою. Після того, як ця суміш закипить, варимо протягом 17 хвилин, періодично помішуючи.

2. Поки готується основа, измельчим кабачок і капусту калі. Все це домішали в кашу і зробимо ось таку суміш. Тепер протушкувати ще 10 хвилин на маленькому вогні, а потім нехай постоїть під кришкою ще 10 хвилин. Просо має остаточно розм'якшити.

3. І ось тепер вручну ліпимо тефтелі і обсмажити їх на рослинній олії з двох сторін. Нам потрібно отримати легку корочку.

4. Готово! Такі тефтелі можна подавати як самостійне блюдо з салатами і соусами. Смачного!