Морквяні котлети з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Перший раз готувала морквяні котлети з сиром, результатом залишилася дуже задоволена. Котлетки вийшли вельми щільні, прекрасно тримають форму і дуже смачні. Навіть відразу і не скажеш з чого вони.
Щоб котлети вийшли смачними, добре проваріть моркву в молоці. Додайте улюблені спеції, сіль, кукурудзяну муку і зліпите котлетки. Вибір сиру теж грає важливу роль. Беріть то сорт, який ви любите. Хай щастить!
- Морква - 300 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Заголовок Бондюель - 1, 5 склянки(1 стакан в котлети, інше для панірування)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Масло rafinirovannoe - 3 Ст. Ложки (для смаження котлет)

Приготуйте продукти. Моркву очистіть і вимийте.

Морква складіть в чашу блендера і подрібнюйте до дрібної крихти.

Залийте молоком і відправте на плиту вариться до м'якості моркви. За час варіння все молоко має впоратися.

Сир натріть на тертці.

З'єднайте остигнула проварену морква, сире яйце, сир, сіль, перець чорний мелений і стакан кукурудзяної муки без гірки.

Отриману масу розділіть на 6-8 котлет. Я робила великі, тому розділила на 6 кульок. Надайте кулькам форму котлет і панірують у кукурудзяному борошні.

Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Готові котлети зніміть з вогню і подайте зі сметаною.