Медово-гірчичний соус
(покроковий рецепт з фото)
Соуси вже давно стали для нас обов'язковим доповненням до різних страв, тому кожна господиня повинна вміти їх готувати, і для початку я пропоную вам зробити смачний медово-гірчичний соус.
Завдяки різним ресторанам швидкого харчування, Зараз соуси набули великого поширення, і без них ми вже не уявляємо наше життя. Існує дуже багато соусів, різних за кольором, смаку і аромату, так що для кожного знайдеться свій улюблений, а я пропоную вам, мабуть, один з найпопулярніших варіантів - класичний рецепт медово-гірчичного соусу. Він відноситься до числа так званих діпов, тобто соусів, в які умочують шматочки їжі, ну а з чим його їсти вирішувати вам, адже він добре підійде для багатьох продуктів, наприклад, для креветок, курки, чіпсів, риби або м'яса. І якщо ви з усіх варіантів теж віддаєте перевагу саме цей ароматний соус, тоді зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати медово-гірчичний соус.
- Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком



