Маринована яловичина
(покроковий рецепт з фото)
А у вас є свій особливий спосіб приготування яловичини? Особисто я перед тим як смажити, запікати або тушкувати це м'ясо завжди мариную його в шампанському, так яловичина виходить дуже соковитою і ароматною.
Якщо ви запитаєте мене, навіщо потрібно маринувати м'ясо, я відповім вам просто: так воно виходить набагато ніжніше і м'якше, і це не один раз перевірено на моєму особистому досвіді. Що стосується яловичини, то тут варіантів маринаду для неї дуже багато, але я хочу поділитися з вами своїм найулюбленішим рецептом приготування маринованої яловичини. Для того щоб м'ясо вийшло соковитим і ніжним, ми заллємо його шампанським, воно додасть яловичині приголомшливий благородний смак і неповторний аромат. Так що якщо ви ніколи не готували м'ясо таким способом, я пропоную вам цей рецепт маринованої яловичини з фото. Обов'язково спробуйте його, адже він дуже простий, а м'ясо з ним виходить чудове.
- Яловичина пісна - 400-450 грам
- Шампанське сухе - 350 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок(+ для смаження)
- Спеції - - За смаком (перець чорний мелений, перець червоний мелений, мигдаль мелений)
- Сіль - - За смаком







