Маринована капуста з маслом
(покроковий рецепт з фото)
Простий, недорогий і смачний салат з маринованою капустою. Він прекрасно буде виглядати як на сімейній вечері, так і на святковому застіллі. Беріть рецепт на озброєння.
Як подати мариновану капусту? дивіться рецепт. Поріжте цибулю, перець, кріп і яблуко. Змішайте їх зі злегка віджатою капустою. Рясно полийте олією і подайте на стіл. Смачного!
- Маринована капуста - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком

Візьміть мариновану капусту. Можна трохи віджати зайвий сік.

Поріжте цибулю, розділіть його на кільця і додайте до капусти.

Туди ж відправте порізану невеликими шматочками перець.

А також - кріп і яблуко. Перемішайте, рясно полийте олією і подавайте на стіл.