Макарони з вершками і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Таке просте виріб як макарони може виступати в різних поєднаннях і видах. Тому воно так любимо по всьому світу. І новий рецепт ніколи не буде зайвим у вашій кулінарній історії.
Нижче я описала, як приготувати макарони з вершками і грибами, в це блюдо я пропоную також додати курку. Прекрасне гаряче, яке подобається майже всім. Воно підійде для обіду або вечері на всю сім'ю. Вершковий смак завжди добре поєднувався з печерицями та курячим філе. Тому сміливо приступайте до готування!
- Куряче філе - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Макарони - 250 грам
- Пармезан - 50 грам
- Вершки 22% - 500 мілілітрів
- Лук-пориста - 1 штука
- Чебрець - 4 штуки (гілочки)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Вирізка Допомога, обсушити і наріжте скибочками.

Печериці помийте і наріжте пластинками. Лук помийте, наріжте кільцями. Часник почистіть і подрібніть.

Поставте варитися макарони в підсоленій киплячій воді. На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому курку. Додати сіль, поперчіть.

Потім додайте шампіньйони, обсмажте їх протягом трьох хвилин до золотистого кольору.

Потім додайте цибулю. Обсмажте його приблизно хвилину. Після відразу додайте часник, готуйте ще хвилину. Всипте подрібнений чебрець, перемішайте.

Далі влийте вершки. Зменшіть вогонь і дочекайтеся закипання. Після того, як сіль і poperčite.

В кінці всипте макарони, перемішайте і відразу вимкніть вогонь. Подавайте блюдо, посипавши пармезаном. Смачного!