М'ясо з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт м'яса з морквою - в допомогу всім м'ясоїдам, які не знають, як урізноманітнити приготування ситних страв з м'яса. Блюдо виходить - вищого класу. Спробуйте!
Холодними зиязиками днями так хочеться гарячого і ситного страви. Рекомендую рецепт приготування м'яса з морквою. В результаті у вас вийде два блюда - бульйон і тушковане м'ясо до будь-якого гарніру. Я часто користувалася цим рецептом, коли діти були маленькими і не їли м'ясо в супі. Чоловік не справлявся з вареним м'ясом і тоді мені на допомогу прийшов цей простий рецепт. Спробуйте приготувати - вам неодмінно сподобається. М'ясо виходить ніжним і соковитим. Особливо добре виходить за цим рецептом яловичина. Удачі і приємного апетиту.
- М'ясо - 1 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Цибуля - 2-3 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Каррі - 1 Чайна ложка

М'ясо очищаємо від плівок, розрізаємо на шматочки потрібної величини.

Заливаємо водою, додаємо лавровий лист і ставимо варити. Яловичину варимо приблизно 40 хвилин, свинину трохи менше.

Дістаємо м'ясо з бульйону і відправляємо на сковорідку. Злегка обсмажуємо і додаємо нарізану моркву.

Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Додаємо на сковорідку і обсмажуємо з м'ясом і морквою хвилин 5.

Потім солимо, перчимо і додаємо трохи бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні хвилин 15. Потім додаємо каррі і лавровий лист і тушкуємо до тих пір, поки не буде готова морква. Якщо потрібно - додавайте бульйону.