М'ясо в мультиварці з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, приготоване в мультиварці з овочами, завжди виходить ніжним і соковитим. Помідори, в поєднанні зі спеціями, додадуть яловичині відмінний смак і аромат.
Смачне і ніжне м'ясо виходить у нас в мультиварці. Спробуйте і ви - всього кілька кроків. Спочатку злегка обсмажте в мультиварці цибулю, потім додайте буряк і протушкувати разом 25 хвилин. Далі додайте в мультиварку шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте ще 35 хвилин. Залишилося лише додати помідори і зелень і протушкувати 1, 5 годину, в які можна сміливо займатися домашніми справами або просто відпочити і подивитися улюблений серіал, так як мультиварка все зробить сама. Готове м'ясо подавайте на стіл з гарніром з рису або картоплі, а також зі свіжим хлібом. Смачного!
- Яловичина - 700 грам
- Помідори - 500 грам
- Буряк - 250 грам
- Цибуля - 100 грам
- Подрібнена зелень - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком

Злегка обсмажте в чаші мультиварки подрібнену цибулю.

Потім додайте порізану соломкою буряк і тушкуйте протягом 25 хвилин, періодично помішуючи.

Потім додайте в мультиварку шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте ще 35 хвилин.

Тепер додайте шматочки помідор і подрібнену зелень, закрийте кришку і тушкуйте ще 1, 5 годину. На стіл подавайте з гарніром з рису або картоплі, а також зі свіжим хлібом.