М'ясні котлети без яєць 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Котлети можуть виходити дуже соковитими і смачними навіть без яєць.
Готуються вони швидко і дуже просто. За смаком такі котлетки будуть нагадувати шкільні котлети з їдальні, смак ностальгії.
Хліб в ідеалі повинен бути черствим, підсохлим, тоді він добре скріпить фарш і котлети НЕ будуть розповзатися. Це хороший приклад того, що навіть без яєць можна приготувати відмінні котлети. У приготуванні блюдо просте, не вимагає багато часу і зусиль. Котлети будуть повітряними, а завдяки панірувальних сухарів корочка буде дуже хрустка.
Читайте покрокову інструкцію, як приготувати котлети без яєць, і у вас вийдуть відмінні смачні котлетки! 
- Фарш - 500 грам (свинячо-яловичий)
 - Хліб білий - 200 грам
 - Молоко - 300 мілілітрів
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Сухарі паніровочні - 100 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 
1
Спочатку треба залити хліб теплим молоком і залишити на півгодини, щоб він повністю розм'як.
2
Далі необхідно пом'яти хліб руками, щоб перетворити його в крихту. Додаємо його в фарш. Далі дрібно нарізаємо цибульку і також додаємо до м'яса.
3
Отриману суміш фаршу необхідно пропустити через м'ясорубку. Далі залишаємо фарш настоятися на півгодини.
4
Для того, щоб котлети вийшли тугенькімі і не розпалися, фарш необхідно відбити, кидаючи його на дно миски.
5
Руками, змоченими в водичці, формуємо котлетки довільного розміру, занурюємо їх в панірувальні сухарі і смажимо на розігрітій сковороді до отримання красивою хрусткої скоринки.